Over ons

Van der Vleuten Raadgevers B.V.

Van der Vleuten Raadgevers B.V. is in 1997 opgericht. De vaste kern bestaat uit drie deskundigen. Ingenieur (ir.) Cor W.J.M. van der Vleuten is directeur en oprichter van de organisatie.

Kernwaarden

We gebruiken onze kernwaarden als toetssteen voor ons dagelijks werk. Deze waarden – integriteit, ondernemerschap en alertheid – bepalen mede onze activiteiten en beslissingen.

  • Integriteit

    We zijn er trots op dat we een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers zijn. Van der Vleuten Raadgevers ondersteunt zijn opdrachtgevers bij het bereiken van hun legitieme doelstellingen. Eerlijkheid en respect voor de wetten komen daarbij op de eerste plaats.
  • Ondernemerschap

    We begrijpen wat 'de business' van onze opdrachtgevers inhoudt en hiervoor creëren we innovatieve oplossingen. Vanzelfsprekend op maat gesneden voor hun specifieke behoeften. Het toepassen van gezamenlijke kennis en het combineren van expertises illustreert het ondernemend karakter van onze mensen.

  • Alertheid

    We vinden het belangrijk om snel en accuraat te reageren op de behoeften van onze klanten. Daarbij zijn we creatief in het overwinnen van obstakels. We streven er constant naar om onze prestaties te verbeteren.

Stafje, onze trouwe Springer Spaniël, die waakt over onze kernwaarden.

Heeft u een vraag?

Ons team staat klaar om u te helpen.

Stel ons een vraag